Tegelzetter Bergen op Zoom

Tegelzetter Bergen op Zoom

Onze Tegelheld in Bergen op Zoom (intimi noemen ‘m Reyer) voorziet Bergen op Zoom en de wijde omgeving (Van Middelburg tot Roosendaal) van superstrak tegelwerk. Met inmiddels meer dan 10.000 vierkante meter tegelwerk gelegd, kunnen we met recht spreken van een ware tegelheld.

Reyer staat bekend om zijn superstrakke tegelwerk. Dit dankt hij voornamelijk aan zijn gefocuste werkwijze. Hij richt zijn dagen puur in op tegelwerk en daaraan verbonden werkzaamheden, hetgeen hem een streepje voor geeft op de wat algemenere klussers. Met >25 jaar ervaring in tegelwerk voor particulieren en bedrijven is deze leermeester met recht de ultieme vakman die u zoekt.

Wij hanteren een vast uurtarief van 29 euro exclusief BTW. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een vast bedrag voor de totale werkzaamheden. Puur vakmanschap met een ongekend hoog afwerkingniveau is wat onze tegelheld levert. Wij doen u graag een vrijblijvende offerte toekomen.

Aanvraag vrijblijvende offerte tegelwerk Bergen op Zoom

Wanneer u onderstaand formulier invult, neemt onze Tegelheld in Bergen op Zoom contact met u op voor een vrijblijvende offerte en een gratis adviesgesprek op locatie.

Persoonlijke gegevens

Uw naam*

Uw e-mail* (voor het versturen van dit formulier)

Uw telefoonnummer*

Bedrijfsnaam (indien van toepassing)

Werkzaamheden

Straat + huisnummer*

Plaats*

Omschrijving werkzaamheden, Bijzonderheden en/of vragen*:

Foto's (niet verplicht)


Vul de anti-spamcode in:*
captcha

Kaarsrecht tegels zetten is vakmanschap

Kaarsrecht tegels zetten door vakmannen

Lees verder

Neem contact op voor meer informatie

Neem contact op voor meer informatie

Contact

Tegelzetter nodig?

Neem contact op!