Vloer betegelen

Vloer betegelen

Een vloer wordt meestal zeer intensief gebruikt. Vakkundig leggen van vloertegels is derhalve onontbeerlijk. Qua vloertegels gebruikt u niet slijtagegevoelige Klasse 5 tegels. Daar een vloer betegelen meestal gepaard gaat met een aanzienlijk oppervlak, valt een oneffenheid direct op. Laat uw vloer dus betegelen door een vakman!

Wij hanteren een vast uurtarief van 30 euro exclusief BTW. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een vast bedrag voor de totale werkzaamheden.

Onze vloertegelhelden laten u versteld staan van het ongekend hoge afwerkingniveau. Prijzen verschillen o.a. naar gelang het te behandelen oppervlakte, eventueel te verrichten sloopwerk, de grootte van de tegel en het gewenste motief. Algemeen gezien kunt u ervan uitgaan dat wij een zeer concurrerende prijsstelling hanteren. Wij doen u graag een vrijblijvende offerte toekomen.

Aanvraag vrijblijvende offerte - Tegelwerk

Wanneer u onderstaand formulier invult, neemt één van onze tegelzetters contact met u op voor een vrijblijvende offerte en een gratis adviesgesprek op locatie.

Persoonlijke gegevens

Uw naam*

Uw e-mail* (voor het versturen van dit formulier)

Uw telefoonnummer*

Bedrijfsnaam (indien van toepassing)

Werkzaamheden

Straat + huisnummer*

Plaats*

Omschrijving werkzaamheden, Bijzonderheden en/of vragen*:

Foto's (niet verplicht)


Vul de anti-spamcode in:*
captcha

Kaarsrecht tegels zetten is vakmanschap

Kaarsrecht tegels zetten door vakmannen

Lees verder

Neem contact op voor meer informatie

Neem contact op voor meer informatie

Contact

Tegelzetter nodig?

Neem contact op!