Badkamer betegelen

Badkamer betegelen

Een badkamer betegelen is vakmanschap. Vooral het raapwerk voor het betegelen om de ondergrond waterpas en haaks uitgevlakt te krijgen, tegels leggen voor een natte ruimte en het leggen van de tegels zelf op veelal vier wanden en de vloer volgens een vooraf vastgesteld tegelplan is tamelijk ingewikkeld. Zeker voor iemand die dit niet dagelijks doet. Iedere millimeter uit de pas valt direct op.

Wij hanteren een vast uurtarief van 30 euro exclusief BTW. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een vast bedrag voor de totale werkzaamheden.

Onze badkamertegelhelden laten u versteld staan over het ongekend hoge afwerkingniveau. Prijzen verschillen o.a. naar gelang het te behandelen oppervlakte, eventueel te verrichten sloopwerk, raapwerk, de grootte van de tegel en het gewenste motief. Algemeen gezien kunt u ervan uitgaan dat wij een zeer concurrerende prijsstelling hanteren. Wij doen u graag een vrijblijvende offerte toekomen.

Aanvraag vrijblijvende offerte - Tegelwerk

Wanneer u onderstaand formulier invult, neemt één van onze tegelzetters contact met u op voor een vrijblijvende offerte en een gratis adviesgesprek op locatie.

Persoonlijke gegevens

Uw naam*

Uw e-mail* (voor het versturen van dit formulier)

Uw telefoonnummer*

Bedrijfsnaam (indien van toepassing)

Werkzaamheden

Straat + huisnummer*

Plaats*

Omschrijving werkzaamheden, Bijzonderheden en/of vragen*:

Foto's (niet verplicht)


Vul de anti-spamcode in:*
captcha

Kaarsrecht tegels zetten is vakmanschap

Kaarsrecht tegels zetten door vakmannen

Lees verder

Neem contact op voor meer informatie

Neem contact op voor meer informatie

Contact

Tegelzetter nodig?

Neem contact op!