Tegelzetter

Tegelzetter

De tegelzetters van Tegelheld zijn ware vakmannen met jarenlange tegelzet-ervaring die u versteld laten staan van ongekend strak tegelwerk. Ze werken door heel Nederland voor zowel particulieren als bedrijven. Wij hanteren een vast uurtarief van 29 euro exclusief BTW. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een vast bedrag voor de totale werkzaamheden.

Onze tegelzetters leveren puur vakmanschap. Of het nu wand- of vloertegels betreft, iedere tegel dient superstrak gezet te worden. Een degelijke ondergrond is het halve werk, doch het oog ziet enkel het tegelwerk. Onze tegelzetters hebben gemiddeld >25 jaar ervaring in tegelwerk voor particulieren en bedrijven.

Prijzen verschillen o.a. naar gelang het te behandelen oppervlakte, eventueel te verrichten sloopwerk, de grootte van de tegel en het gewenste motief. Algemeen gezien kunt u ervan uitgaan dat wij een zeer concurrerende prijsstelling hanteren. Wij doen u graag een vrijblijvende offerte toekomen.

Aanvraag vrijblijvende offerte - Tegelwerk

Wanneer u onderstaand formulier invult, neemt één van onze tegelzetters contact met u op voor een vrijblijvende offerte en een gratis adviesgesprek op locatie.

Persoonlijke gegevens

Uw naam*

Uw e-mail* (voor het versturen van dit formulier)

Uw telefoonnummer*

Bedrijfsnaam (indien van toepassing)

Werkzaamheden

Straat + huisnummer*

Plaats*

Omschrijving werkzaamheden, Bijzonderheden en/of vragen*:

Foto's (niet verplicht)


Vul de anti-spamcode in:*
captcha

Kaarsrecht tegels zetten is vakmanschap

Kaarsrecht tegels zetten door vakmannen

Lees verder

Neem contact op voor meer informatie

Neem contact op voor meer informatie

Contact

Tegelzetter nodig?

Neem contact op!