Keuken betegelen

Keuken betegelen

Een keukenwand wordt vaak betegeld. Het biedt als voordeel dat de wand gemakkelijk schoon te maken is, en het ziet er ook nog eens mooi uit. Wandtegels zijn veelal beschikbaar in dezelfde of een bijpassende kleurstelling als de keuken, hetgeen het geheel een afgewerkte look geeft. Het te behandelen oppervlakte is meestal niet zo groot, wat het inschakelen van een vakman goedkoper maakt dan alles zelf uitzoeken.

Wij hanteren een vast uurtarief van 30 euro exclusief BTW. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een vast bedrag voor de totale werkzaamheden.

Onze keukentegelhelden laten u versteld staan over het ongekend hoge afwerkingniveau. Prijzen verschillen o.a. naar gelang het te behandelen oppervlakte, eventueel te verrichten sloopwerk, raapwerk, de grootte van de tegel en het gewenste motief. Algemeen gezien kunt u ervan uitgaan dat wij een zeer concurrerende prijsstelling hanteren. Wij doen u graag een vrijblijvende offerte toekomen.

Aanvraag vrijblijvende offerte - Tegelwerk

Wanneer u onderstaand formulier invult, neemt één van onze tegelzetters contact met u op voor een vrijblijvende offerte en een gratis adviesgesprek op locatie.

Persoonlijke gegevens

Uw naam*

Uw e-mail* (voor het versturen van dit formulier)

Uw telefoonnummer*

Bedrijfsnaam (indien van toepassing)

Werkzaamheden

Straat + huisnummer*

Plaats*

Omschrijving werkzaamheden, Bijzonderheden en/of vragen*:

Foto's (niet verplicht)


Vul de anti-spamcode in:*
captcha

Kaarsrecht tegels zetten is vakmanschap

Kaarsrecht tegels zetten door vakmannen

Lees verder

Neem contact op voor meer informatie

Neem contact op voor meer informatie

Contact

Tegelzetter nodig?

Neem contact op!