Toilet betegelen

Toilet betegelen

Ondanks het feit dat het toilet veelal de kleinste ruimte in het huis is, is het betegelen van een wc geen klus die je zo even klaart. Vaak betreft het betegelen van een toilet drie wanden en een vloer, die volgens het tegelplan naadloos op elkaar aan moeten sluiten. Een professionele tegelzetter klaart deze klus zodat u nog jaren plezier van het tegelwerk ervaart!

Wij hanteren een vast uurtarief van 30 euro exclusief BTW. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een vast bedrag voor de totale werkzaamheden.

Onze toilettegelhelden laten u versteld staan over het ongekend hoge afwerkingniveau. Prijzen verschillen o.a. naar gelang het te behandelen oppervlakte, eventueel te verrichten sloopwerk, raapwerk, de grootte van de tegel en het gewenste motief. Algemeen gezien kunt u ervan uitgaan dat wij een zeer concurrerende prijsstelling hanteren. Wij doen u graag een vrijblijvende offerte toekomen.

Aanvraag vrijblijvende offerte - Tegelwerk

Wanneer u onderstaand formulier invult, neemt één van onze tegelzetters contact met u op voor een vrijblijvende offerte en een gratis adviesgesprek op locatie.

Persoonlijke gegevens

Uw naam*

Uw e-mail* (voor het versturen van dit formulier)

Uw telefoonnummer*

Bedrijfsnaam (indien van toepassing)

Werkzaamheden

Straat + huisnummer*

Plaats*

Omschrijving werkzaamheden, Bijzonderheden en/of vragen*:

Foto's (niet verplicht)


Vul de anti-spamcode in:*
captcha

Kaarsrecht tegels zetten is vakmanschap

Kaarsrecht tegels zetten door vakmannen

Lees verder

Neem contact op voor meer informatie

Neem contact op voor meer informatie

Contact

Tegelzetter nodig?

Neem contact op!