Tegelzetter Breda

Tegelzetter Breda

Onze Bredase Tegelheld staat bekend om zijn superstrakke tegelwerk. Dit dankt hij voornamelijk aan zijn gefocuste werkwijze. Hij richt zijn dagen puur in op tegelwerk en daaraan verbonden werkzaamheden, hetgeen hem een streepje voor geeft op de wat algemenere klussers. Met >25 jaar ervaring in tegelwerk voor particulieren en bedrijven is deze leermeester met recht de ultieme vakman die u zoekt.

Wilt u ons tegelwerk zien? Koop dan bijvoorbeeld even een visje bij Fish Point in het nieuwe treinstation in Breda. Geheel van de hand van onze Bredase Tegelheld!

Wij hanteren een vast uurtarief van 29 euro exclusief BTW. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een vast bedrag voor de totale werkzaamheden. Puur vakmanschap met een ongekend hoog afwerkingniveau is wat onze tegelheld levert. Het werkgebied betreft Breda en de wijde omgeving, bijvoorbeeld Oosterhout, Etten-leur of Roosendaal. Wij doen u graag een vrijblijvende offerte toekomen.

Aanvraag vrijblijvende offerte tegelwerk Breda

Wanneer u onderstaand formulier invult, neemt onze Bredase Tegelheld contact met u op voor een vrijblijvende offerte en een gratis adviesgesprek op locatie.

Persoonlijke gegevens

Uw naam*

Uw e-mail* (voor het versturen van dit formulier)

Uw telefoonnummer*

Bedrijfsnaam (indien van toepassing)

Werkzaamheden

Straat + huisnummer*

Plaats*

Omschrijving werkzaamheden, Bijzonderheden en/of vragen*:

Foto's (niet verplicht)


Vul de anti-spamcode in:*
captcha

Kaarsrecht tegels zetten is vakmanschap

Kaarsrecht tegels zetten door vakmannen

Lees verder

Neem contact op voor meer informatie

Neem contact op voor meer informatie

Contact

Tegelzetter nodig?

Neem contact op!